Slavné pražské mordy - Kačánová, Jitka, 1973- (Cattacan, 2023)
Kniha ve stručnosti líčí kriminální případy, které se v Praze udály během 20. století a krátce po roce 2000. Autorka, česká publicistka, věnuje pozornost zejména osobám pachatelů. Oproti dřívějšímu vydání se text rozrostl o několik desítek nových kapitol.