Léčivá síla zvířat : jak nás zvířata uzdravují - Wohlfarth, Rainer, 1960- (Kazda, 2023)
Specialisté na terapii pomocí zvířat pomáhají pochopit, jak je kontakt se psy, kočkami, koňmi a dalšími zvířaty důležitý pro fyzické a psychické zdraví a jak díky němu můžeme zlepšit svůj život.