Ze života nymfomanky - Javorská, Jana (E-knihy jedou, 2023)
Život není peříčko. Obzvlášť, když se do něj navíc vloudí nějaká forma závislosti. A když je tím problémem NYMFOMANIE? To teprve nastává jízda, vážení!