Báječná medicína podle Adama : nechutné a neuvěřitelně vtipné dějiny lidského těla - Kay, Adam, 1980- (Jota, 2023)
Publikace z dějin lékařství seznamuje malé čtenáře velmi originálním stylem s lékařskými metodami, které jsou naštěstí již minulostí.