Bábovky - Třeštíková, Radka, 1981- (Román (Motto), 2016)
Milenka, manželka, matka, přítelkyně, sestra... všechny tyto životní role plní hrdinky knihy. Jejich osudům, pocitům, názorům a postojům jsou věnované jednotlivé kapitoly. Každou z žen poznáváme v jejím samostatném příběhu, ale také v příbězích ostatních postav, protože všechny si vzájemně vstupují do životů. Radostně i neradostně. Milenka ženatého muže se představí hned v úvodu knihy, následující kapitola je věnovaná manželce stejného muže, která na sebe záhy vezme také roli milenky. A další ženy se přidávají. Jak se zde ukazuje, svět je malý a spletitý.