Největší nemehlo pod sluncem - Štarková, Petra, 1975- (Má to háček, 2022)
Příběh "nešikovné" Báry, jejíž potíže jsou způsobeny vývojovou poruchou motorické koordinace. Bára si připadá jako největší nemehlo pod sluncem. Jenže co s tím, když jí všechno padá z ruky? Dokáže neobratná holka, které se nic nedaří a která zakopne i na rovné podlaze, prožít parádní prázdniny, a navíc se úplně sama postarat o dědečka a všechna jeho zvířata? Nakladatelská anotace. Kráceno.