Jižní Amerika očima 2 cestovatelů - Skrbková, Šárka, 1987- (Pointa, 2023)
Cestopis o putování po Jižní Americe a také o tom, jak to dopadne, když se tam vydají dva kamarádi, kteří mají na cestování a život trochu jiný pohled. Šárka Skrbková projela s batohem na zádech velkou (podle ní stále malou) část světa. Jak vypadá kontinent na opačné straně zeměkoule, o kterém víme převážně jen z televize? Žijí tam milí lidé? Je tam opravdu tak levně nebo nebezpečně, jak všichni varují? A jak to dopadne, když s sebou vezme kamaráda, který nemá s cestováním tolik zkušeností a povahově je jejím pravým opakem. Nakladatelská anotace. Kráceno.