Tajuplná místa Česka - Lenková, Jitka, 1963- (XYZ, 2023)
Kniha představuje různorodá tajuplná a tajemná místa či záhadné objekty i jevy v Česku. Nechybí zajímavosti, tipy na výlety, legendy či mýty spojené s těmito místy.