Přijímací zkoušky na víceletá gymnázia. - Brož, František, 1960- (Edika, 2023)
Sbírka testů pro žáky 5. ročníků základních škol, kteří se hlásí na víceletá gymnázia. Informce o tom, jak si počínat v průběhu přípravy, sbírka testových úloh k zopakování potřebného učiva. Tři didaktické testy, které tvoří komplexní sady úloh z různých oblastí.