Přijímací zkoušky na střední školy. - Brož, František, 1960- (Edika, 2023)
Kniha umožní žákům 9. ročníků a dalším uchazečům o studium v maturitních oborech cílenou přípravu na úspěšné zvládnutí didaktického testu z českého jazyka, který je součástí jednotných přijímacích zkoušek na střední školy. Kniha obsahuje rozsáhlou sbírku úloh, rozdělených podle jednotlivých oblastí učiva, a 3 cvičné didaktické testy. Na konci knihy se nachází klíč správných řešení ke všem úlohám a záznamové archy ke cvičným didaktickým testům. Nakladatelská anotace. Kráceno.