Ódinova sága. - Jaén Sánchez, Marcos (CPress, 2023)
Příběh zaměřený na boha Ódina a jeho úsilí postavit se osudu věrně seznamuje se severskou mytologií. Proces stvoření je výsledkem odvěkého boje mezi ohněm a ledem. Když Ódin objeví síly, kterými vládne jeho rod, rod bohů, vede své bratry a společníky do boje proti krutým stvořením, která udržují řád stvoření v chaosu. Bojuje s prapůvodními obry, jako je Ymir a jeho potomci, Mraziví obři, a každé nové vzniklé rase bytostí přiděluje svět, který má obývat. Řádu však nemůže dosáhnout, aniž by přinesl velké oběti a byl zasvěcen do strašlivého poznání: proroctví o Ragnaröku a osudu celého stvoření! Nakladatelská anotace.