Sára a království sedmi kamenů - Vaverová, Romana, 1971- (Fragment, 2023)
Pohádkový příběh o odvaze, přátelství a kouzelné moci přírody. Osmiletou Sáru by ani ve snu nenapadlo, že se jednoho dne ocitne v kouzelném světě pod zemí, kterému vládne sedm kamenných králů. Aby se mohla vrátit zpátky domů, bude muset prokázat odvahu, důvtip i dobré srdce. Nebezpeční protivníci Konvalinka a Rulík jí budou klást do cesty nečekané nástrahy, naštěstí zde ale potká i opravdové přátele - jemného Heřmánka nebo kamarádskou Mátu. Dokáže Sára splnit úkoly všech sedmi králů a dostat se zpět na zem? Nakladatelská anotace.