Dynastie mozků : zakladatel rodu neurochirurgů v rozhovorech a vzpomínkách - Riebauerová, Martina, 1967- (Kniha Zlin, 2022)
Tři generace rodiny neurochirurgů, tři generace s jinými technologickými možnostmi při operování mozku. Původní a vůbec poprvé publikovaný rozhovor s Vladimírem Benešem nejstarším (1921-2021), průkopníkem neurochirurgie v Česku, který zemřel loni ve věku 100 let, doplňuje rozhovor s Vladimírem Benešem mladším i glosami Vladimíra Beneše nejmladšího. Nakladatelská anotace. Kráceno.