Hurááá na prázdniny - Krolupperová, Daniela, 1969- (Mladá fronta, 2022)
Nápady na příjemné trávení prázdnin. Kvízy, rady, hry, kuchařské recepty. S hravým cestovním zápisníkem je naplánujete přesně podle svých představ a budete mít na co vzpomínat. Kam vyrazit? Co si vzít s sebou? Jak si poradit v zemi, kde se mluví cizím jazykem? Tipy, triky, finty, kvízy, testy, diář, zápisník, adresář, fotoalbum - to všechno budete mít po ruce s tímhle šikovným pomocníkem, díky kterému nebude mít nuda šanci. Nakladatelská anotace. Kráceno.