O princezně, která ráčkovala - Turnovská, Magdaléna, 1958- (Fragment, 2022)
Knižní zpracování oblíbené televizní pohádky, včetně písňových textů. Princezna Karolína II. je krásná, ale pyšná. V rodinné kronice se dočetla, že urozený člověk se pozná podle toho, že ráčkuje. Od té doby se výrazným R chlubí nejen ona, ale i její okolí. Zahradník Kryštof má princeznu rád, a tak se ji rozhodne napravit. Nakladatelská anotace. Kráceno.