Bůh a armáda : historie a současnost duchovní služby Armády České republiky - Laňka, Jiří Ignác (CPress, 2022)
Kniha mapuje dějiny i současnost Duchovní služby AČR. Poznáte osudy lidí, kteří často přinášeli až nemyslitelné oběti v dobách válečné temnoty i diktatury, aby věrni svému přesvědčení bránili pravdu Boží i svůj národ.