Uklízeč 4: Nové stopy - Madsen, Inger Gammelgaard (Saga Egmont, 2019)
Anne Larsenová zjistí, že právnička, která nedávno zemřela při autonehodě, ukončila kariéru po prohraném případu, kdy byl její klient Patrick Asp odsouzen na doživotí. Otec právničky, předseda Nejvyššího soudu, beze stopy zmizel. Anne se vydá do vězení promluvit si s dozorci o vězni, který zemřel na předávkování drogami, a Patrick Asp jí nenápadně předá dopis. Píše jí, že byl odsouzen neprávem a jeho žena hrála v celé záležitosti důležitou roli. Anne jde za ní do restaurace, kde pracuje jako servírka. Setká se i s jejím synem Bertramem a Anne má pocit, že oba něco skrývají. Nezdá se jí ani nový přítel Patrickovy ženy, Uwe Finch. Chová se, jako by se snažil zakrýt vlastní identitu, proto Anne kontaktuje Rolanda Benita a požádá ho o pomoc. Uklízeč je šestidílné kriminální drama.