Uklízeč 6: Úklid - Madsen, Inger Gammelgaard (Saga Egmont, 2019)
Nové informace v případech úmrtí zavedou Rolanda Benita zpátky k případu sebevraždy vězeňského dozorce. Teď ví naprosto jistě, kdo je Uwe Finch, a rozhodne se o tom povědět novinářce Anne Larsenové. Právě ona získala Uweho otisky prstů a Roland si uvědomuje, že by mu mohla hodně pomoci. Bertram šokovaně zjistí, co se stalo jeho matce a pak ho kontaktuje Anne Larsenová z TV2 East Jutland. Bertram se zhroutí a poví jí všechno, co ví, a ona mu oznámí, že musí okamžitě zmizet. Je ale pozdě. Když se Roland doslechne o dalším úmrtí, začne se o Anne bát; pokouší se jí dovolat, ale ona mu nebere telefon. Místo ní mu volá Leif Skovby, strážník, který byl přítomný u prvního případu. Leif se chce s Rolandem sejít a řekne mu něco, co případ objasní. Roland se s pomocí strážníka pokouší Anne najít, zvládne to ale včas? Uklízeč je šestidílné kriminální drama.