Uklízeč 3: Bunda - Madsen, Inger Gammelgaard (Saga Egmont, 2019)
Bertram se bojí jít na policii a říct jim, co našel v ukradené bundě, protože ho hledají za krádeže a on se chce vyhnout obvinění. Jeden večer se opilý pokusí dát policii anonymní tip, ale nikdo mu nevěří. Když Bertram později přijde na to, že je jeho matka v nebezpečí, snaží se ji varovat; ona ho ale nebere vážně. Bertram ji začne sledovat a zjistí, že se schází s nějakým neznámým mužem. Když ji Bertram konfrontuje, matka se nejdřív zdráhá, ale pak přizná, že je to je její přítel, se kterým se chce odstěhovat a začít nový život. Bertram se rozhodne sehnat jeho adresu, vloupat se k němu a prozkoumat, kdo to vlastně je. Při prohledávání mužových věcí narazí na celou řadu falešných pasů a fotografii muže v bundě, kterou ukradl v restauraci. Uklízeč je šestidílné kriminální drama.