Uklízeč 2: Skok - Madsen, Inger Gammelgaard (Saga Egmont, 2019)
Roland Benito je detektiv z Oddělení kontroly a stížností, který spolu se svým kolegou vyslýchá dva strážníky, kteří byli přítomní u případu. Vězeňský dozorčí skočil okna svého bytu ve čtvrtém patře právě ve chvíli, kdy strážníci dorazili do domu kvůli stížnosti na hluk. Nejprve se na této situaci nezdá nic zvláštního, ale když se Roland dozví, že dcera oběti je nejlepší kamarádka jeho vnučky, začnou se šířit zvěsti o tom, že ve vězení, kde mrtvý pracoval, zemřel vězeň; dozorci prý navíc vyhrožovali a sledovali ho. Co když to vlastně nebyla sebevražda? Reportérka TV2 East Jutland, Anne Larsenová, píše o obou úmrtích článek. Během průzkumu narazí na další úmrtí – známá právnička zemřela při autonehodě. Anne přijde na to, že všechny případy nějak souvisí s vězněm Patrickem Aspem, který byl odsouzený na doživotí za zabití vlastní dcery; shodou okolností vykonává trest v místě, kde pracoval dozorce z prvního případu. Uklízeč je šestidílné kriminální drama.