Uklízeč 1: Seznam - Madsen, Inger Gammelgaard (Saga Egmont, 2019)
Bertram a jeho tři přátelé, Jack, Kasper a Felix, právě dokončili základní školu a vytvořili malý gang; říkají si Sokoli. Pracují pro Handlera, který jim platí za vloupání a krádeže drahého nábytku na zakázku Handlerových klientů. Bertram žije s matkou, která pracuje jako servírka v restauraci a věří, že Bertram vydělává roznášením novin. Když bylo Bertramovi sedm let, jeho otec byl zatčen za vraždu a odsouzen na doživotí. Jednoho dne Bertram ukradne v restauraci, kde pracuje jeho matka, drahou koženou bundu. V malé kapse pod podšívkou najde ukrytý malý předmět. Celá záležitost má katastrofální následky, nejen pro Bertrama. Uklízeč je šestidílné kriminální drama.