Muž feminista – Erotická povídka - Skov, Sarah (Saga Egmont, 2019)
Tato povídka byla vydána ve spolupráci se švédskou filmovou producentkou Erikou Lust. Jejím záměrem je popsat lidskou povahu a různorodost prostřednictvím povídek o vášni, intimitě, touze a lásce ve spojení s povídkami a erotikou.