Nejlepší kamarádky navždycky - Knudsen, Line Kyed (Saga Egmont, 2019)
Klára a Rozárka se rozhodly, že budou nejlepší kamarádky navždycky. Koupily si stejný řetízek a dohodly se, že si na maškarní večírek obléknou stejné princeznovské šaty. Jenže pak k nim do třídy přijde nová spolužačka Julie a najednou je všechno jinak.Toto je první kniha z populární série o Kláře a jejích kamarádkách. Příběhy vyprávějí o přátelství, škole a dospívání. Knihy rostou spolu se čtenářem. Knihy není nutné číst jako navazující sérii.