Toulec plný šípů - Archer, Jeffrey (Saga Egmont, 2021)
„Toulec plný šípů" je sbírka dvanácti strhujících povídek od populárního bestsellerového autora Jeffreyho Archera, které vás okamžitě vtáhnou do děje a vezmou vás na nezapomenutelnou cestu z Londýna do New Yorku, Číny a Nigérie, od starodávných památek k moderním romancím a od bezohledných obchodníků k laskavým cizincům. Ať už je to příběh dvou studentů z Oxfordu ve 30. letech a jejich hořké rivality, který končí velkou láskou, nebo vyprávění o pojišťovacím agentovi, kterému se cestou vlakem domů do Sevenoaks stane něco skutečně nečekaného, či historka o pozoruhodné newyorské známosti na jednu noc, tato poutavá a spletitá síť příběhů plných překvapení dokazuje, že Jeffrey Archer je skutečným mistrem vyprávění.