Všechno je jinak - Archer, Jeffrey (Saga Egmont, 2022)
• Seznamte se se záletnickým manželem, který si myslí, že spáchal dokonalou vraždu... • Poznejte sebejistého šachového šampiona, který hraje s krásnou ženou o mnohem víc než jen o peníze... • Nahlédněte do plánů ministra financí, který potřebuje prolomit tajemství švýcarské banky... Jeffrey Archer vás v této sbírce dvanácti povídek zavede na místa, která jste dosud neviděli, a seznámí vás s lidmi, na které jen tak nezapomenete. Od Afriky po Blízký východ, od Londýna až po Peking – všude tady na vás čekají příběhy plné zmařených ambicí, nehynoucí vášně, napětí a nečekaných zvratů.