A jak to bylo dál…? - Archer, Jeffrey (Saga Egmont, 2022)
Jamwal a Nisha se do sebe zamilují, zatímco čekají v Dillí na semaforu na zelenou... To je jeden z patnácti příběhů, které Jeffrey Archer shromáždil ze všech koutů světa, aby z nich následně vytvořil svoji šestou sbírku fascinujících povídek. • Z Německa pochází povídka Dobré oko vyprávějící o cenné olejomalbě, která zůstala ve stejné rodině více než dvě stě let, dokud… • Na Normanské ostrovy nás zavede příběh Pouze pro členy, kde z vánočního bonbonu vypadne golfový míček a život mladého muže už nikdy nebude jako dřív… • V příběhu z Itálie se setkáme s mladíkem, který se snaží zarezervovat hotelový pokoj a nakonec skončí v posteli s recepční, aniž by tušil, že...   • Do Anglie zavítáme v povídce Na jehlách, v níž žena vysvětluje svému manželovi, že pár značkových bot nemohl shořet, protože... Některé z těchto příběhů vás rozesmějí, jiné vás doženou k slzám. Všechny vás však uchvátí důvtipnou zápletkou i nečekaným koncem.