A zrodí se hrdina - Archer, Jeffrey (Saga Egmont, 2022)
Na začátku šestého dílu rodinné ságy Jefferyho Archera stojí sebevražedný dopis. Jeho čtení má zdrcující následky jak pro Harryho a Emmu Cliftonovi, tak pro Gilese Barringtona a lady Virginii…Giles se musí rozhodnout, zda se stáhne z politiky a pokusí se zpoza železné opony zachránit svoji lásku Karin. Ale je tato žena do něj opravdu zamilovaná, nebo je to špionka? Lady Virginia čelí bankrotu, nicméně vidí ze svých finančních problému východisko. Pak se ale seznámí s nešťastným Cyrusem T Grantem III. z Lousiany, který přijel do Anglie, aby viděl svého koně na dostizích v Ascotu…Sebastian Clifton je nyní generálním ředitelem banky Farthings. Jeho osobní život se však zhroutí, když se zamiluje do krásné indické dívky Priyi. Její rodiče jí totiž budoucího muže vybrali sami. Sebastianovi rivalové Adrian Sloane a Desmond Mellor mezitím plánují, jak ho sesadit a převzít Farthings. Harry Clifton stále bojuje za osvobození Anatolije Babakova z gulagu na Sibiři, kde je spisovatel vězněn kvůli svojí knize Strýček Joe. Pak se stane něco, co nikdo nepředvídal… A zrodí se hrdina je předposlední knihou v populární sáze Cliftonova kronika. Čtenáři se tu potkají s celou řadou starých i nových postav a čeká je spousta napínavých i nečekaných okamžiků.