Ani o dolar víc, ani o dolar míň - Archer, Jeffrey (Saga Egmont, 2021)
Jeden milion dolarů – přesně tolik získal Harvey Metclafe, celoživotní král pochybných obchodů, z prázdných slibů ropného naleziště a akciových čachrů. Čtyři muži – syn z hraběcího rodu, doktor z Harley Street, majitel galerie na Bond Street a oxfordský don – se přes noc stanou téměř žebráky.Tentokrát ale Harvey obral špatné muže. Spojí totiž své síly a sledují ho v kasinech Monte Carla, luxusních lóžích v Ascotu i na posvátných pozemcích Oxfordské univerzity. Jejich plán je prostý: obrat podvodníka přesně o tolik, o kolik přišli – ani o dolar víc, ani o dolar míň.