Netušená láska - Cartlandová, Barbara (Saga Egmont, 2023)
Zpočátku ho odpuzovala, teď bojuje o její lásku... John Chester se vrací do rodné Anglie. Přítel ho varuje, že ho bude spousta žen uhánět k sňatku. John si s tím ovšem hlavu nedělá. Touží si najít milou a laskavou dívku, a teprve potom se oženit. Na lodi se z telegramu dozvídá, že jeho strýc zemřel a on po něm zdědil titul vévody a zchátralý hrad Chesterton Castle. Neochotně se vydává sídlo navštívit a cestou poznává Ginu Wilsonovou. Gina je přesně ten typ emancipované ženy, které ho odpuzují – hrdá, upovídaná, inteligentní. Přesto si ji během společně stráveného času oblíbí, a dokonce k ní zahoří láskou. Gina mu ovšem dohazuje svoji bohatou přítelkyni, která by ho mohla dostat z finančních problémů. Vyřeší John své potíže s penězi jinak? Podaří se mu získat srdce té, kterou doopravdy miluje? Barbara Cartlandová (1901–2000) byla anglická spisovatelka převážně historických milostných románů. Pocházela ze slavné britské aristokratické rodiny. Je autorkou více než 700 knih a některé zdroje odhadují počet prodaných výtisků na více než jednu miliardu, je proto řazena mezi nejplodnější a komerčně nejúspěšnější spisovatele 20. století. Její romantické příběhy plné lásky a napětí z prostředí starobylých sídel anglické šlechty si získaly srdce mnoha čtenářů po celém světě.