Karel Ševčík : (2009-2018) : vše, co (ne)schováš - Ševčík, Karel, 1983- (Pointa, 2023)
Fotografická publikace nabízí výběr z cyklů černobílých snímků Karla Ševčíka. Tematicky převládají portrétní fotografie, zastoupeny jsou rovněž ženské akty.