Atlas starověkého Říma pro děti : objevujte starověké civilizace v šesti rozkládacích mapách - Růžička, Oldřich (Albatros, 2022)
Římská říše inspirovala celý svět v mnoha oblastech života. V interaktivní knize mohou dětští čtenáři prozkoumat jednu z nejzajímavějších civilizací starověku prostřednictvím šesti rozkládacích map.