Percy Jackson. - Riordan, Rick, 1964- (Fragment, 2023)
Další kniha fantasy série o chlapci Percym, který je synem jednoho z řeckých bohů. Uplynul celý dlouhý školní rok a se začátkem prázdnin Percy opět odjíždí do Tábora polokrevných. Místo, které má být pro všechny polobožské bytosti nejbezpečnějším útočištěm na světě, však ztrácí své ochranné kouzlo a tábor stojí téměř před zánikem. Percy a jeho přátelé se musí pokusit nebezpečí odvrátit, tentokrát bude ale jejich výprava daleko nebezpečnější než minule. Dokonce hrozí, že se z ní někteří nemusí vůbec vrátit.