Deník malého Minecrafťáka : komiks. - Piratesourcil, 1985- (Computer Press, 2023)
Dobrodružná komiksová výprava světem Minecraftu. Minus, Chropt, Marguerite, Bagel a Albéric jsou odhodláni postavit se Herobrinovi. Zatím se jen připravují a snaží se sehnat další bojovníky, kteří by rozšířili jejich řady. Hodně by pomohlo, kdyby se jim podařilo zkrotit malého draka Cukříka. To však není vůbec snadné a Albéricovi začíná docházet trpělivost. Nakladatelská anotace.