Sušíme doma - Molinová, Alena (CPress, 2023)
Návody a recepty k domácímu sušení ovoce, zeleniny, masa a bylin v sušičce. Výběr sušičky, vhodné potraviny k sušení, příprava surovin k sušení, skladování sušených potravin.