Slepé skvrny : o chudobě, vzdělávání, populismu a dalších výzvách české společnosti - Prokop, Daniel, 1984- (Host, 2022)
Autor v knize pohlíží na problémy a výzvy současného Česka i světa. Neřešená chudoba a exekuce, nerovné vzdělávání a omezené životní šance, nárůst populismu a neschopnost na něj reagovat, mýty o veřejném mínění zastiňující realitu -- to vše souvisí s klesající důvěrou Čechů v demokracii a s její životaschopností ve stále složitější realitě. Nakladatelská anotace. Kráceno.