Moje dcera je feťačka : kronika rodinné bouře - Šlégrová, Soňa, 1971- (CPress, 2023)
Autorka líčí příběh své drogově závislé dcery. Otáčí se za zrodem celého problému a popisuje, čím vším si rodina musela projít, aby se odrazili ode dna. Do knihy přispěli i rodiče autorky a také samotná její dcera. Soňa Šlégrová musela sledovat pád své dcery do drogové závislosti se všemi důsledky, jež tato situace měla pro rodinu. Ve svých vzpomínkách se vrací k útlému dětství dcery, k problémům, které mohly být spouštěčem budoucí tragédie. Detailně popisuje moment, kdy si musela přiznat, že její dítě je závislé, všechny následné pokusy situaci řešit a nezdary, které následovaly. Zcela upřímně si pokládá ty nejtěžší otázky viny či zodpovědnosti. Nakladatelská anotace. Kráceno.