Sto skořápek podruhé - Skořepa, Pavel, 1983- (Canc, 2023)
Druhá autorova knížka hororových minipovídek s černým humorem. Na stránkách knihy se můžete setkat s ještě bláznivějšími příběhy všemožných témat od BDSM, fetiše přes pohádky, čuňata, záchody, vykřičené domy až po klasická filmová či přímo ikonicky žánrová vyobrazení v próze. Nebudou ovšem chybět ani bizarně přemýšlivé skořápky, jimž sám autor vytvořil podžánr: "buzarro noir". Ne zrovna úspěšný vynálezce sexuálních mašinek prožívá opakovaný debakl, obstarožní upír si radši na baru objedná svůj oblíbený koktejl, aby předal prostor černokněžníku Mrakomrdovi, kterému sekunduje nechtěný šmírák u obchodního centra, hodnotící výbavu právě přilétajícího supermrdiny, a mnohé další... Přesněji celých sto skořápek. Na základě statistik je prokázáno, že obsah knihy je vhodný pro náruživé konzumenty černočerného humoru. Nakladatelská anotace. Kráceno.