Praxe Sebe si vědomého pozorovatele vnitřní pránájámy - Krutina, Jiří (Nakladatelství NOOS s.r.o., 2012)
Skriptum navazuje na předchozí pojednání Praxe Sebe si vědomého Pozorovatele, které Jiří Vacek začlenil do své nejnovější knihy Ježíš Kristus a Ramana Maháriši. Zabývá se, jak název poukazuje, formální praxí naší duchovní školy, ve které se věnujeme vnitřní pránájámě na podkladě naší prvotní praxe Sebe si vědomého Pozorovatele. Dílo se zabývá čistě praktickými a přímými instrukcemi k duchovní praxi naší školy na základě zkušeností autora.