Kejklíř, Smrt a Blázen - Pospíšilová, Jarmila, 1965- (Původní česká detektivka, 2011)
Překladatelka a tlumočnice Marie, hrdinka předcházejících autorčiných detektivních příběhů, se tentokrát připlete k vyšetřování vraždy známé kartářky a astroložky.