Británie v útržcích novin - Horský, Martin (En Face, 2012)
Vtipně pojednané fejetony nahlížející Británii dnešních dnů pod pokličku publikovaných názorů a oficialit - pochopitelně kořeněné vlastními zkušenostmi autora. Absurdita, humor, ironie, mnohdy v nečekaných a neuvěřitelných situacích.Optimalizováno pro čtečky.