Myšlenky zločince v české kotlině : ...v životním příběhu vyšetřovatelky... - Hofmanová, Jiřina (XYZ, 2023)
Renomovaná kriminalistka vzpomíná na kriminální případy, které vyšetřovala v rámci své profesní kariéry.