Blackpink : královny k-popu : neautorizovaná fankniha - Brown, Helen, 1954- (CPress, 2023)
Fanouškovská publikace o dívčí skupině Blackpink, předních představitelkách popkulturního stylu K-pop. Kořeny K-popu sahají až do poloviny 20. století, svůj zlatý věk ale zažívá tento žánr především po roce 2000. Manažersky a promotérsky pečlivě poskládané chlapecké i dívčí skupiny úspěšně plní vytyčené cíle a svou produkcí na pomezí popu, hip hopu a elektronické taneční hudby spolehlivě živí zájem svých fanoušků. Těm nejúspěšnějším formacím se daří prorazit i na mezinárodní scéně. Příkladem budiž K-popový girlband Blackpink, jemuž je věnována tato kniha. Vesměs fotografická publikace přibližuje vše důležité, co by měli fandové Jisoo, Jennie, Rosé a Lisy alias BLACKPINK vědět a vidět. Kromě fotografií je kniha napěchovaná citáty a postřehy samotných členek, případně stručnými sloupky doplňujících reálií o celé skupině.