Pán : úvahy o osobě a životě Ježíše Krista - Guardini, Romano, 1885-1968 (Delfín (Triáda), 2021)
Autor podává postavu Ježíše Krista, jak se s ní setkáváme v evangeliích, a poukazuje na tajemství jeho osoby i v kontextu historicko-kritické exegeze.