Let your English September : 365 nejčastějších chyb v angličtině - Sobotka, Bronislav, 1981- (Briquet, 2023)
Jazyková příručka na pomoc s angličtinou shrnuje nejčastější chyby, kterých se dopouštíme při učení i konverzaci. Víte, proč děláme v angličtině všichni podobné chyby? Na vině je náš milovaný mateřský jazyk - do angličtiny nám záludně podsouvá svůj vlastní slovosled, používání jiných časů i zavádějící slovíčka. Skvělá zpráva je, že když si to uvědomíte, můžete svou angličtinu posunout o parník vpřed a konečně přepnout z Czenglish do English! Nakladatelská anotace. Kráceno.