Heptaron - Mareš, Pavel (E-knihy jedou, 2023)
Hlíva, zlodějka ze Sklécie prchající před popravou, učedník magie Zenon, pověřený nesmírně důležitým úkolem, a šlechtična skrývající se před sňatkem. Ti všichni se potkají během zajetí ve skřetím dole. Dokáží přežít a dostat se ven?