Percy Jackson. - Riordan, Rick, 1964- (Fragment, 2023)
Další kniha fantasy série o chlapci Percym, který je synem jednoho z řeckých bohů. Většina mladých dostává k šestnáctinám dort, dárky a spoustu blahopřání. Na Percyho však čeká další zkouška odvahy. Konečně je mu odtajněno temné proroctví, které před ním zůstávalo dlouhá léta skryto a blíží se rozhodující bitva. Skončí svět v troskách, nebo se podaří lidstvo před temnými silami uchránit? Kniha uzavírá první sérii příběhů z Tábora polokrevných.