Můj rok 1971 - Ježek, Martin (BizBooks, 2023)
Průběh roku 1971 v Československu i ve světě. V úvodu najdeme přehled významných osobností, které se narodily v tehdejším Československu i v jiných státech. Práce dále přibližuje dění v oblastech literatury, filmu, hudby, výtvarného umění, architektury, módy, zdraví nebo sportu. Pozornost je věnována také nejdůležitějším událostem tohoto roku v Československu i v zahraničí.