Můj rok 1989 - Ježek, Martin (BizBooks, 2023)
Kniha představuje společenskou atmosféru revolučního roku 1989 v Československu. Nechybí dobová svědectví, politické a kulturní události (i ze světa). Pozornost je zaměřena také na média, módu, umění, architekturu, vědu, dopravu, humor či sport.