Pečeť smrti - Vondruška, Vlastimil, 1955- (Hříšní lidé Království českého, 2009)
Historický detektivní román z doby vlády Přemysla Otakara II. opět uvádí na scénu zdatného královského prokurátora Oldřicha z Chlumu.