Svět ve stínu démonů : věda jako svíčka v temnotě - Sagan, Carl, 1934-1996 (Epocha, 2023)
Jak se chytře rozhodovat ve světě ovládaném technologiemi, když popíráme rozdíl mezi pseudovědeckými mýty, myšlením New Age a ověřitelnými vědeckými hypotézami? Autor reflektuje historii i kulturu, vyvrací klamy a vybízí k vědeckému myšlení.